Reviews

Wat vindt men van ons?*

*Aivy Productions toont alleen échte reviews van échte mensen!

JOhan Berends

Eigenaar WORonline
5/5

Zeer tevreden over de mooie beelden die Maarten van Aivy Productions heeft gemaakt voor WORonline. De sfeerimpressie van mijn 6e Landelijke WORdag geeft precies weer wat de aard en bedoeling is van die dag. Maarten is functioneel en professioneel aanwezig op de achtergrond.

5/5

Maarten heeft gefilmd op onze bruiloft. Hij levert top werk en luistert heel goed naar jou wensen. Ook heeft hij heel veel leuke ideeën! en hij blijft maar kijken hoe iets nog mooier op beeld kan. Hij heeft respect voor de situatie en het moment, en zorgt dat ook die emoties goed op beeld staat zodat wij mooie herinneringen hebben. Ook heeft maarten er alles voor over om mooie beelden te krijgen hij rent en vliegt rond zonder dat je er wat van merkt (hij is zelfs door zijn enkel gegaan). Hij maakt grapjes en laat alles heel natuurlijk verlopen en hij voelt vertrouwd wat erg belangrijk is voor zo'n belangrijke dag. Ik raad Maarten zeker aan! je krijgt onwijs mooie beelden.

Esther den Braber

Julian Rouw

Eigenaar Studio Juul
5/5

Ik werk weleens samen met Maarten van Aivy Productions aan een videoproductie. Maarten is heel professioneel en denkt goed met de klant mee wat er moet gebeuren en hoe het eruit moet zien. De producties die Maarten oplevert zijn van goede/professionele kwaliteit. Ik werk graag samen met Maarten van Aivy Productions.

5/5

Aivy Productions heeft nu twee keer een film gemaakt op onze locatie van Werkvisie de Hoop in Alblasserdam bij MFC Maasplein. Ook in een grotere groep luistert Maarten naar de wens van het individu. Voor iedereen is “gefilmd worden”spannend, zeker voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Op een prettige en gezellige manier maakt Maarten contact, luistert, en gaat met zijn camera op de achtergrond rustig aan het werk. Het resultaat is een kloppend verhaal waarin we ons werk, onze mensen en onze sfeer herkennen. Wij zijn er trots op om ons op deze manier te presenteren. Gerda Colijn, Projectbegeleider

Gerda Colijn

Projectbegelijder Werkvisie Maasplein

Robert Colijn

Maarten's broer
5/5

Als broer van maarten kan ik alleen maar zeggen dat hij de beste is die je kan vinden, hij heeft mij alles geleerd wat ik weet over filmen en drone vliegen.

5/5

Sterk aan te bevelen! Als vriendin van Maarten krijg ik een uniek kijkje achter de schermen. Iedere opdracht waarmee hij aan de slag gaat, pakt hij professioneel op en hij steekt geruime tijd in het filmen en editen. Hij heeft een fijne manier van communiceren en denkt met je mee in het creatieve proces. Samenwerken met Maarten van Aivy Productions zal niet teleurstellen 🙂

Nelleke Wagter

Maarten's vriendin