Over Aivy Productions

Over
Aivy Productions

Aivy Productions is een klein video productiebedrijf die u kan helpen met commerciële video’s, zoals een corporate shoot of beeldmateriaal voor een online training. Daarnaast maakt het bedrijf op verzoek ook niet-commerciële video’s zoals bruiloften, huwelijksaanzoeken of andere unieke projecten.

De eigenaar van deze eenmanszaak ben ik, Maarten. Ik heb een achtergrond in (online) marketing bij verschillende bedrijven, waaronder een grote Nederlandse rederij en een kleinere stichting uit Utrecht. Door deze ervaring begrijp ik waar zowel grotere als kleinere bedrijven naar op zoek zijn. Ik kan gericht advies voor je geven, creatieve concepten bedenken en advies geven over de uitvoering ervan.

Het bedrijf is vernoemd naar de Duitse herdershond ‘Aivy’, de lievelingshond van Maarten. De pupper was nog vrij jong toen ze onverwachts overleed. Ze keek met positieve energie en veel enthousiasme naar de wereld. Ze moest nog alles leren maar had veel plezier bij het uitvogelen daarvan. Bovendien kon ze met iedereen goed opschieten. Dit zijn de kenmerken die je terugvindt in het bedrijf.

Bij Aivy Productions staan ‘eerlijkheid’, ‘loyaliteit’, ‘hard werken’ en ‘plezier hebben in wat we doen’ voorop. U kunt een goede communicatie verwachten met duidelijke afspraken.

Aivy, Productions, Dog, Pup, Pupper, Puppy